VELIKA PROMJENA

Kćerka Anđeline Đoli i Breda Pita napušta mamu i seli se kod oca

Još od 2016. godine, kad je slavni par najavio razvod, traje i sudska bitka oko skrbništva nad djecom

Šilo ide kod oca. Instagram

M. Z.

9.4.2024

Još od 2016. godine, kad je slavni par najavio razvod, traje i sudska bitka oko skrbništva nad djecom. Nakon što se pisalo da je glumac odustao od traženja skrbništva, čini se da će se stvari uskoro po tom pitanju promijeniti

Bivši par dijeli šestero djece koja žive s Anđelinom Đoli (Angelina Jolie) u Los Anđelesu nakon njenog mučnog prekida s Bredom Pitom (Brad Pitt), koji je dobio pravo na posjećivanje djece tokom njihove duge brakorazvodne bitke.


Prema izvoru, njihova kćerka Šilo Đoli-Pit (Shiloh Jolie-Pitt) planira sljedeći mjesec, kad napuni 18 godina, preseliti kod oca u njegovu vilu u Los Felizu u Kaliforniji. To se saznalo nakon što je Pit nedavno reagirao na tvrdnju svoje bivše supruge kako ju je pokušao ušutkati ugovorom u tajnosti, donosi The Sun. To će biti veliki udarac za Anđelinu, u dugotrajnoj toksičnoj borbi s bivšim supružnikom.

Dok se za njenu stariju braću i sestre kaže da imaju prilično zategnut odnos s tatom Bredom Pitom, Šilo i glumac se odlično slažu. Još u julu 2022. izvor je za Life & Style otkrio da dvojac otac-kćerka ima ''neraskidivu vezu''.

-Njih dvoje imaju zabavnu i autentičnu vezu punu ljubavi. Skrojeni su na isti način. Bred nikad ne stavlja pritisak na Šilo i potiče je da slijedi svoje snove. Ona s tatom može pričati o svemu- otkrio je izvor tada.

Inače, Bredovo imanje Los Feliz nalazi se na pješačkoj udaljenosti od kuće svoje bivše supruge, tako da Šilo može prošetati bilo kada kako bi vidjela mamu i svoju braću i sestre, piše Tportal

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.