LJEPOTICE

Đina je samohrana majka četvero djece: Iznenadit ćete se koliko ima godina

Avaz.ba

8.5.2018

Plava i seksepilna djevojka koja se takmiči za titulu "Miss Maxima" za 2018. godinu i nije neka vijest, zar ne? Čekajte samo da čujete koliko godina ima "djevojka"!

Đina Stjuart (Gina Stewart) iz Kvinslenda u Australiji je samohrana majka četvero djece. Ova seks-bomba pritom ima i jedno unuče, i ima 47 godina. 

A ni tu nije kraj iznenađenjima! Iako sigurno mislite da je puna botoksa i drugih hemikalija, Đina tvrdi da to nipošto nije slučaj. 

- Jedini kozmetički zahvat koji sam imala su silikoni prije deset godina, i to u grudima. Nikada nisam koristila botoks niti filere i čvrsto vjerujem u dostojanstveno starenje - tvrdi Đina, baka desetomjesečnog unučeta.

- Nema nikakve posebne tajne mog izgleda. Lično, mislim da je svaki čovjek lijep za sebe. Ja zapravo mrzim što privlačim toliko pažnje, a samo želim inspirirati žene da se ne napadaju međusobno. Život je prekratak da bismo ga proveli osuđujući druge. Prihvatite sebe, svoje godine, svoje tijelo - poručuje Đina.

Kako kaže, u izbor za Miss ušla je u nadi da će osvojiti nagradu od 10.000 dolara, koju planira donirati svojoj prijateljici koja je nedavno doživjela moždani  udar.

- To mi je najbolja prijateljica već 30 godina i ako pobjedim, donirat ću novac njoj kako bi se lakše oporavila - poručuje na kraju ova seksi baka.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.