LJEPOTICE

Najseksepilnija sportašica na svijetu raspametila fanove fotografijom

Njen profil je sve popularniji

Atribute vrlo rado pokazuje na društvenim mrežama. Screenshot

Index.hr

11.12.2018

Ova sportašica hrvatskog prezimena uživa na Havajima, a sa svojih 1,5 miliona pratilaca podijelila je kadar u kupaćem kostimu koji je mnoge ostavio bez daha.

"Aloha", napisala je Pejdž Spiranac (Paige), uz fotografiju u oskudnom crvenom kupaćem, za koju je dobila više od 100 hiljada lajkova te mnogobrojne komplimente.

View this post on Instagram

I love social media and there’s so much good that comes from it. I’m able to connect with you all and share my life. However it’s just the highlights. I may look really happy here but today I cried because of my anxiety. I have a lot of anxiety. I’ve struggled my whole life with feeling anxious and having panic attacks. I’m actually really introverted, I have social anxiety, I’m sensitive, and a perfectionist. Not a great mix at times haha and impacts my life daily. I try to always be positive and happy but it’s hard. Remember we all have our battles we are fighting everyday. Not everything is what it appears to be! But I never give up on myself and always try to be better and make decisions that make me happy. So here’s to loving our flaws and being real! #selflove #forallmyanxiouspepsouthere #happy #smile

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Lijepa 25-godišnja golferica često je na meti trolova koji su je vrijeđali zbog seksi autfita na golf-terenu, ali to joj je samo pomoglo da postane prava internetska zvijezda.

Ranije ove godine ''Athletic Build'' proglasio ju je najseksepilnijom sportašicom na svijetu, a pogled na njen Instagram profil otkriva i zašto.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.