RIJALITI ZVIJEZDA

Rasturila je brak najbolje drugarice, pa sada proziva zvijezdu Sitija: Trebaju mu pelene

Prije dva mjeseca, došlo je do nesvakidašnjeg incidenta kada je Larin navodno udarila Kajla koji je uhvaćen kako obavlja malu nuždu na zid luksuznog hotela

Lorin Gudman. Twitter

Avaz.ba

27.6.2022

Rijaliti zvijezda Lorin Gudman (31) uživa u Marbelji. Ova zgodna brineta imala je kratku romansu s engleskim fudbalerom Kajlom Volkerom (Kyle Walker) s kojim ima i dvogodišnjeg sina.

Njih dvoje su nedavno bili na sudu zbog komplikacija oko zajedničkog starateljstva. Nakon završetka suđenja, prije dva mjeseca, došlo je do nesvakidašnjeg incidenta kada je Larin navodno udarila Kajla koji je uhvaćen kako obavlja malu nuždu na zid luksuznog hotela.

Lorin se nakon incidenta oglasila na Instagramu, pa na šaljiv način objasnila fanovima da su i Kajlu kao i malenom Kairu potrebne pelene.


Inače, Kajl je devet godina proveo u braku sa Ani Kilner, manekenkom. Kada su se upoznali, Volker je imao 18, a ona 16 godina. Zajedno imaju troje djece, a onda je Kajl prevario Ani sa njenom najboljom drugarociom - Lorin Gudman.

- Kada mi je rekao da je napravio dijete mojoj najboljoj drugarici, srce mi je puklo. Ne mogu da vjerujem da je rizikovao da ostane bez porodice zbog toga. Svijet mi se srušio u tom trenutku - rekla je tada Ani.

Nije to jedini put da je Kajl "šarao van braka". Ranije je prevario ženu sa starletom Lorom Braun, ali mu je Ani to oprostila.

- Lorin mi je bila sjajna prijateljica. Stalno se raspitivala kako smo jer je znala da imamo krizu u braku nakon onog što se desilo sa Lorom. Rekla mi je da mogu da joj povjerim sve. Tada sam planirala da ga ostavim, ali prosto nisam mogla - pričala je tada Ani.

Njoj je Kajl otkrio prevaru dok je bila na odmoru.

- Slušaj, moram da ti kažem nešto. Jedna devojka je trudna, a dijete je moje - rekao je tada Volker i onda otišao. Nije se više ni vraćao kući.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.