LJEPOTICE

Poznata sportistkinja postala "kraljica provokacija": Objavljuje gole fotografije

Odlučila je da će mnogo više zarađivati od štikli i malo odeće, nego od punog kombinezona i pedala kojima je stigla do vrha Evrope

Lucija Javorčekova: Na Instagramu je prati 2,8 miliona ljudi. Instagram

A. Č.

6.1.2023

Lucija Javorčekova je nekada bila šampionka u biciklizmu i jedna od najpoznatijih sportistkinja Slovačke, a onda je odlučila da se okrene manekenstvu.

Iz dana u dan 2,8 miliona ljudi prati njene fotografije na kojima je gotovo potpuno gola.

Odlučila je da će mnogo više zarađivati od štikli i malo odeće, nego od punog kombinezona i pedala kojima je stigla do vrha Evrope.

Nije pogrešila, pa je prati skoro tri miliona ljudi, a ubrzo je postala prava internet senzacija. Mnogi je znaju kao „kraljicu provokacija“.

- Ona redovno objavljuje fotografije i videe koje privlače mnoge komentare i lajkove. Sve brže postaje kraljica interneta! - navedeno je u tekstu „Korijere delo Sporta“.

Nedavno je objavila fotografiju sa torbom na kojoj je pisalo: S*** vas čini sretnim. Malo je reći da je to privuklo veliku pažnju navijača.

Nerijetko se fotografiše bez grudnjaka, a često na sebi nema ništa.

Sada zarađuje bogatstvo od fotografisanja, a prije tri godine se potpuno posvetila modelingu kada je shvatila da joj to donosi bogatstvo.

Komentari nekada djeluju kao plaćeni.

- Niko nije toliko atraktivna kao Lucija, najlepša sportistkinja svijeta, prezgodna je - pisalo je na jednom od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.