USUSRET LJETU

Kako se bh. ljepotice spremaju za plažu

Poznate dame liniju održavaju u teretanama

Ana Marija Jurišić. Instagram

A. H.

17.5.2023

Maj je period kada mnogi već počinju razmišljati o ljetovanju i tome na koju destinaciju će zakoračiti u nadolazećoj sezoni.

Tako je i s našim poznatim damama koje se već uveliko spremaju za ljeto kada je riječ o izgledu i posjetama teretani, a neke od njih su već uživale u morskim čarima.

Bombastične slike

Pjevačica Selma Bajrami prošlo ljeto provela je u Trstu u Italiji, a vrlo često je i na Makarskoj rivijeri, gdje je svojevremeno upoznala svog prvog supruga, poduzetnika iz Makarske s kojim je ostala u braku tek nekoliko mjeseci. Gdje će ovo ljeto provesti „Žena sirena“, ostaje da vidimo, ali ne sumnjamo da će svoje fanove počastiti bombastičnim slikama s plaže.

Bajrami: Poznata kao "žena sirena". Printscreen

Glumica i voditeljica Lana Stanišić vjerna je domaćem moru pa je tako proteklih godina često odsjedala u jednom hotelu u Neumu. Sudeći prema njenim fotografijama na Instagramu, Stanišić je zadržala odličnu formu te je spremna za nadolazeće ljeto.

Stanišić: Vlasnica izvajanog tijela. Instagram

Manekenka Laila Hasanović, porijeklom iz Srebrenice, a s adresom u Danskoj, vratila se s Maldiva, gdje je provela nekoliko dana s prijateljicama. Hasanović je objavila čarobne fotografije s ovog mondenskog mjesta, a ako je suditi po njenim objavama na Instagramu, ne sumnjamo da će Laila posjetiti još nekoliko destinacija do kraja ljeta. 


Hasanović: Često uživa na egzotičnim destinacijama. Instagram

Predivne plaže

Sunčica Šanjević, mostarska influenserica s adresom u Sarajevu koju na Instagramu prati 94.000 ljudi, već je posjetila Tursku, gdje je uživala u predivnim plažama.

- Ne možete kupiti sreću, ali možete kupiti kartu za Bodrum i to je otprilike ista stvar - napisala je Šanjević u opisu fotografije.

Šanjević: Uživala u Turskoj. Instagram

Još jedna influenserica i nekadašnja manekenka ljeta provodi u Bodrumu. Riječ je o Jeleni Jugović-Tundžel, koja tradicionalno boravi u ovom odmaralištu s porodicom, gdje je posjećuju prijatelji.

Manekenka Melani Čolić poznata je po provokativnim fotografijama s ljetovanja. Lijepa Sarajka svake godine na plažama Los Anđelesa napravi set fotografija koje raspamete snažniji spol. Vjerujemo da će i ovog ljeta uživati i to dijeliti sa svojim fanovima.

Čolić: Spremna za vreli set na plaži. Instagram

Spremna za Meksiko

Bosanskohercegovačka manekenka Ana Marija Jurišić vrijeme ljeti najradije provodi u Meksiku, što je njena tradicionalna destinacija.


Ana Marija Jurišić. Instagram

Inače, Jurišić po završetku obaveza u Njujorku, uvijek iskoristi priliku da posjeti i Meksiko, dok je njena „baza“ u Sarajevu, gdje i živi, a često je i u posjeti roditeljima u Puli. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.