LJUBAVNI ŽIVOT

Nakon Darkovog priznanja da je varao bivše: Ekspresno stigao odgovor Barbare Bobak

Ako je pored tebe neko ko te voli to je super i to je izvanredna stvar

Barbara Bobak. Instagram

Dž. H. M.

21.9.2023

Iako je jedna od najpopualarnijih pjevačica, ljubavni život Barbare Bobak neprestano intrigira javnost, posebno od kada je raskinula sa Darkom Lazićem.

A kako je Darko nedavno u jednoj emisiji priznao da je varao sve bivše djevojke, Barbara je prokomentirala njegovu izjavu.

– Nisam gledala, iskreno nisam imala vremena, baš sam puno radila. Ja mislim da me nije varao, a i ako jeste s ove distance je potpuno nevažno – rekla je Barbara i otkrila da li je bivšem vjereniku čestitila svadbu.

– Pa nisam, nas ne vezuje ništa, nismo mi u kontaktu i samim tim nema ni potrebe da čestitam, ali evo čestitam ovim putem i želim sve najbolje. Nešto sam malo „ukačila“ po novinama što sam vidjela, ali nema šta, lijepo je to kad se ljudi vjenčavaju, udaju žene, to je super sve.

Darko i Barbara. Grand Online

Na pitanje, da li je od onih djevojaka koje sebe i svoj posao zapostavljaju kada su zauzete, pjevačica je poručila:

– Već dosta vremena uopšte nisam zainteresovana, to mi je skroz marginalna sfera jer sam se posvetila karijeri. Sad, da li bi mene neko ometao u tome ili ne – nevažno je. Ako je pored tebe neko ko te voli to je super i to je izvanredna stvar, ali ja trenutno nisam zainteresovana za to. Nemam neki određeni razlog, piše Telegraf.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.