IZBOR MISS TURIZMA

Ljepotice iz svih dijelova BiH stigle u Sarajevo

Izbor će se održati u subotu 28. oktobra u dvorani “Borik” u Banjoj Luci

Finalistkinje Izbora za Miss BiH. Miss turizma BiH

Dž. H. M.

4.10.2023

Izbor Miss Turizma BiH održat će se u subotu 28. oktobra u dvorani “Borik” u Banjoj Luci. Za titulu najljepše borit će se 20 djevojaka koje dolaze iz svih dijelova BiH.

Djevojke su se prethodnih dana pripremale za veliko finale u sarajevskom hotelu “Bosmal Arjaan By Rotana” i imale nezaboravno iskustvo.

- Izbor Miss Turizma BiH nije samo izbor najljepše djevojke. Svaka od finalistkinja će imati priliku predstaviti svoju ljepotu i talente, kako bi osvojila srca žirija i publike. Za svaku od njih ovo je odlična prilika za sticanje iskustva, izgradnju samopouzdanja i promociju svojih ciljeva i vrijednosti – izjavila je Jelena Joksimović, PR Direkcije Miss Turizma BiH.

Pripreme finalistkinja. Miss turizma BiH

Prema njenim riječima, vrijeme tokom priprema u Sarajevu je ispunjeno snimanjima promotivnih razglednica, uvježbavanjem koreografije te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru.

- Specijalni gost te večeri biće Alen Slavica, koji za ovu prililiku dolazi iz Amerike, kao i naše regionalne zvijezde – izjavila je Joksimovićeva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.