PIKANTAN SADRŽAJ

Senzualna Georgina bez grudnjaka stala pred kameru i izvela magiju

Najviše pažnje svakako su privukle njene grudi, dok je bilo i mnogo onih kojima je za oko zapela ogrlica

Georgina Rodrigez. Instagram

Dž. H. M.

19.12.2023

Georgina Rodrigez ne oklijeva da objavljuje fotografije i video zapise pikantnog sadržaja koji pokazuju njene atribute. Nešto slično uradila je i u septembru kada je mnoge ostavila bez daha.

Georgini u posljednje vrijeme nije strano da bira odjevne komade koji moraju da se nose bez grudnjaka.

U jednom videu pripremila je pravu predstavu za vjerne pratioce – ušla je u prostoriju obučena potpuno u crno, a onda je sjela na stolicu u crvenoj haljini i poslala strastven poljubac u kameru.

Najviše pažnje svakako su privukle njene grudi, dok je bilo i mnogo onih kojima je za oko zapela ogrlica koja košta vrtoglavo.

Riječ je o ogrlici koja je proizvod luksuzne zlatare Chopard, a prema procjenama vrijednost je nešto veća od milion eura.

Ovakvi i slični snimci za Georginu nisu ništa novo, jer je svjesna da promocijom svoje odjeće, ali i atributa, zarađuje ogroman novac, posebno od objava na društvenim mrežama.

Inače, atraktivna brineta je, prema nekim procjenama, otkako je ušla u vezu s Ronaldom, uspjela da stekne bogatstvo od 10 miliona eura.

Italijanski list “Look” ranije je objavio cjenovnik objava na društvenim mrežama ove influenserke.

Georgina naplaćuje 12.000 eura za svako objavljivanje priče, 60.000 eura za objavljivanje obične objave, dok je direktan prijenos najskuplji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.