"ISPOD RADARA"

Pogledajte kako je bilo na snimanju spota za novu pjesmu benda Zabranjeno pušenje

Ova tužna ljubavna priča, snimljena uz podršku Turističke zajednice kantona Sarajevo i Općine Ilidža

Sa snimanja spota benda "Zabranjeno pušenje". YouTube/Print Screen

N. A

17.1.2023

Bend Zabranjeno pušenje snimio je spot za pjesmu "Ispod radara", koja će biti objavljena u četvrtak, a za one nestrpljive otkrili su i kako je spot nastao.

Spot su snimali u Sarajevu, na prelijepoj Ilidži, a mnogo detalja sa snimanja otkrili su u making of videu, kao i da je spot režirao Jasmin Jatić.

- Kako je za uspjeh benda najzaslužniji pjevač, u ovom videu, za razliku od spota, glavni glumac sam ja, a vidjet ćete i da je tokom snimanja najveći dio vremena posvećen mom uljepšavanju, da li zato što je to bilo najvažnije ili najteže, zaključit ćete i sami - kaže frontmen benda Sejo Sexon, koji je i jedan od autora pjesme "Ispod radara" uz Elvisa J. Kurtovicha, Tomislava Andrića i Tonija Lovića.

Spot je sniman u YU Caffeu, koji je po Sejinim riječima "posljednji bastion rokenrola na Ilidži", a u njemu pored članova benda glume i Ivona Baković, glumica i voditeljica televizije Nova BH i Siniša Udovičić, glumac Narodnog pozorišta u Tuzli.

Ova tužna ljubavna priča, snimljena uz podršku Turističke zajednice kantona Sarajevo i Općine Ilidža, treći je spot s dvostrukog albuma Karamba, objavljenog u 6. mjesecu 2022., s kojeg su već objavljeni spotovi za pjesme Korona hit pozitivan i Ekrem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.