BIZARNI SNIMAK

Sumnja se na dvojnika: Šta se desilo Enrikeu Iglesijasu?

Isječak koji je objavljen prikazuje Enrikea kako izvodi svoj hit “Escape” iz 2001. godine i neuspješno se bori kako bi pogodio tačne note i visine

Enrike Iglesijas. TikTok

O. T.

21.11.2023

Slavni latino pjevač Enrike Iglesijas trenutno je na svjetskoj turneji “Trilogy” zajedno sa svojim slavnim kolegama Rikijem Martinom i Pitbullom, no jednim od svojih posljednjih nastupa podigao je dosta prašine i nezadovoljstva.

Naime, njegovi se obožavatelji pitaju šta mu se dogodilo s glasom, nakon što su isječci s nedavnog koncerta postali viralni na TikToku.

Isječak koji je objavila korisnica pod imenom Ariel Diaz prikazuje Enrikea kako izvodi svoj hit “Escape” iz 2001. godine i neuspješno se bori kako bi pogodio tačne note i visine u pjesmi.

@arieldiazz front row with my mom and i couldnt stop laughing #enriqueiglesias #trilogytour ♬ original sound - ariel diaz

“Je li ovo njegov dvojnik? Šta se dogodilo Enrikeu?”, “Službeno sam se izliječila od zaljubljenosti u Enrikea nakon više od 20 godina”, “Ovo ne može biti stvarno?”, “Ne mogu ni zamisliti kako Hero zvuči”, “Potražio sam njegove starije koncerte i zapravo je zvučao sjajno… Ne razumijem”, “Upravo sam došao kući i želim puni povrat novca za njegov nastup”, “Želim svoj novac natrag”, samo su neki od razočaranih komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.