POHVALIO SE

Frontmen "Metallice" pomiješao pepeo pokojnog druga i mastilo te istetovirao srednji prst

Ova tetovaža omaž je mom prijatelju i velikoj inspiraciji, gospodinu Lemiju Klimisteru, rekao Džejms Hetfild

Džejms Hetfild. Instagram

E. Ag.

19.4.2024

Džejms Hetfild (James Hetfield) pohvalio se brojnim fanovima i prijateljima putem društvenih mreža da je uradio novu tetovažu, i to pepelom pokojnog Jana Frejzera Klimistera (Ian Fraser), osnivača „Motorheada“, koji je preminuo krajem decembra 2015., četiri dana poslije svog 70. rođendana. U pitanju je „sličica" keca u piku, po jednom od najvećih hitova „Motorheada" (Aces Of Spades).

Mjesto tetovaži frontmen „Metallice" našao je na srednjem prstu desne ruke, a i za to postoji razlog zašto, piše 24sedam.rs.

- Ova tetovaža omaž je mom prijatelju i velikoj inspiraciji, gospodinu Lemiju Klimisteru. Da nije bilo njega, ni „Metallice" ne bi bilo - istakao je frontmen ovog benda na Instagramu, pa onda dodao:

- Crno mastilo pomiješano je s prstohvatom dijela njegovog pepela, koje mi je velikodušno dato. Ovako još može svijetu da pokazuje srednji prst.

Podsjetimo, Lemi je preminuo dva dana pošto je saznao da ima rak prostate. Godinama unazad borio se i s drugim zdravstvenim problemima, a prema ondašnjim riječima Ozija Ozborna, s kojim je bio izuzetno blizak, „otišao je prilično mirno".

- Okrenuo se jednom i kazao mi: „Vjerovatno ću da umrem. Nisam vjerovao da ću da doguram do sedamdesete, tako da, dobro je." Njegove tačne riječi su bile: „Ma, mogao sam ja i duže, mogao sam da povedem malo više računa, ali živio sam tačno onako kako sam htio, pa nema kajanja." To je fer - prokomentarisao je za „Metal Hammer".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.