ŽAO MU OSMANA I MISICE

Šta se desilo između Marijane Zonjić i Stefana Karića iz perspektive Kristijana Golubovića: Liči na intimu

Navijam za Jovanu i Stefana da imaju lijepu i složnu vezu, jer jedna Marijana Zonjić nije vrijedna misicinog i Stefanovog braka, zajednice ili veze, zaključio je Golubović

N. Aj.

17.6.2022

Kristijan Golubović komentirao odnos između Karića i Zonjić. Pink.rs

Mnogi komentiraju odnos Stefana Karića i Marijane Zonjić u "Zadruzi 5" i njihovoj navodnoj aferi.

Oni su završili u ekonomskom dvorištu na velepnom imanju u Šimanovcima, a, iako kamere nisu ništa snimile ili barem nisu prikazale, postoje nagađanja da su tada imali intiman odnos.

Kristijan Golubović je komentirao ovaj odnos.

- Meni je loše da pričam bilo šta, o malom Kariću, zato što sam nekako kroz vrijeme i sve što se dešavalo, dobar sam sa njegovim ocem Osmanom i sa njim, ukazao je veliko poštovanje prema meni. To što se dogodilo u ekonomskom dvorištu, mislim da je to uzrok alkohola. Mislim da nije ni znao mali Stefan šta čini u trenutku. Trenutak, e baš tog, ajde da kažem, emotivnog sloma kad nemate nikog svog pored, desila se ta slabost, možda se nešto i dogodilo. Ne mogu da kažem da se nije dogodilo ništa, dok ne vidim svojim očima i ne čujem svojim ušima, međutim, liči na neku intimu da se dogodila. Marijana, kao Marijana, zaljubila bi se ona u bilo šta, samo da je muško, to je do sada i pokazivala - rekao je Golubović za Pink.rs.

Dodao je da ne zna Marijanu lično, ali da se vjerovatno i ona, kao i mnoge djevojke, zaljubila u Stefana Karića.

- Ništa nije čudno i da se ona zaljubila i da od tada kada su imali možda nešto, da su se emocije pojačale, pa ona mijenja ponašanje, to je normalno. Drugo ništa ne mogu da kažem, to je iz neke moje logike, ne pratim često, ali mi pričaju nešto. Izgleda da se nešto desilo, žao mi je što se nešto desilo. Navijam za Jovanu i Stefana da imaju lijepu i složnu vezu, jer jedna Marijana Zonjić nije vrijedna misicinog i Stefanovog braka, zajednice ili veze - zaključio je Golubović.

Stefan Karić je u vezi s Jovanom Ljubisavljević još od prošle sezone rijalitija "Zadruga".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.