VEZE

Prezime Pike opet u centru pažnje u Formuli 1: Izbacio ga iz tima, a onda mu oteo i djevojku

Kćerka legende ne može bez vozača u blizini

Keli i Maks: Sve ozvaničili. Instagram

N. Demirović

3.1.2021

Tokom cijele karijere u Formuli1 sudbina nekako vezuje Maksa Verstapena (Max Verstappen) i Danila Kvjata. Nizoremac je ušao u takmičenje kao najveći talenat na svijetu, a u tim trenucima je ''istisnuo'' iz tima upravo ruskog vozača.

Kvjat se tada preselio u Toro Rosso, nije mogao da se razvije na pravi način, a ubrzo je ostao i bez djevojke. Da stvari po njega budu još gore, i nju je uzeo Verstapen.

Kćerka legendarnog vozača Nelsona Pikea (Piquet) je godinu i po dana bila u vezi sa ruskim vozačem, iz te idilične priče se rodila i djevojčica, ali je par samo nekoliko mjeseci kasnije raskinuo. Nisu mogli da funkcioniraju zajedno, ali ovakav filmski zaplet se sigurno nije očekivao, piše "Mondo".

Tokom praznika, prethodnih dana, Keli Pike (Kelly) i Maks Ferstapen su na svojim Instagram profilima okačili zajedničke fotografije kojima su potvrdili vezu o kojoj se prethodnih sedmica samo šuškalo. Istina je, Danilu Kvjatu je ponovo zabijen nož u leđa!

Keli Pike je kćerka trostrukog svetskog šampiona Nelsona Pikea i njen bivši i sadašnji dečko su još godinama daleko od stizanja statusa kakav u ovom sportu ima njen otac. Ona očigledno ne može bez vozača Formule 1 u svom životu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.