TUŽNA STRANA BH. SPORTA

Nikola Ivković je 12 puta bio prvak BiH, a sada skuplja novac da predstavlja državu na Mediteranskim igrama

Put u Alžir bi mi omogućio kvalifikaciju za Olimpijske igre kojima odavno težim tako da ne trebam ni govoriti o njihovom značaju za mene, napisao je Ivković

Ivković: Po prvi put se obraćam javno za humanitarni apel. Facebook

A. Č.

9.4.2022

Nikola Ivković je 12 puta bio prvak Bosne i Hercegovine, a sada putem Facebooka  skuplja novac da predstavlja državu na Mediteranskim igrama.

- Po prvi put se obraćam javno za humanitarni apel svim dobrim ljudima koji su u mogućnosti da mi pomognu u vidu sponzorstva. Krajem juna mjeseca treba da putujem na Mediteranske igre u Alžir gdje ću predstavljati reprezentaciju BiH. Avionska karta je 1.500 KM, a kako sam ne mogu sve troškove da finansiram obratio sam se ovim putem svim prijateljima i poznanicima u nadi da ćemo zajedničkim snagama moći realizovati moj put. Ljudi koji prate moj rad znaju da sam po 12-ti put prvak Bosne i Hercegovine u boksu. Put u Alžir bi mi omogućio kvalifikaciju za Olimpijske igre kojima odavno težim tako da ne trebam ni govoriti o njihovom značaju za mene. Unaprijed se zahvaljujem svima na podršci. Veliki pozdrav, napisao je Ivković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.