UFC EVENT

Volkanovski zaključio "trilogiju" protiv Holoveja, pa mu uputio utješne riječi

Posebno je oduševio Volkanovski koji je kroz pet rundi pružio pravu "poeziju u pokretu" protiv Holoveja

Volkanovski pobijedio Holoveja. TWITTER

M. K.

14.7.2022

UFC 276 event koji se održao početkom ovog mjeseca imao je možda i najjači program koji smo gledali ove godine.

Dvije borbe za titulu i pregršt velikih imena krasili su "fight card", te priredbe, a iako su nas Adesanija (Adesanya) i Kanonijer (Cannonier) pomalo razočarali, priredba je u globalu bila jako dobra, piše FightSite.

Posebno je oduševio Aleksander Volkanovski koji je kroz pet rundi pružio pravu ‘‘poeziju u pokretu‘‘ protiv Maksa Holoveja (Max Holloway) i time je zaključio trilogiju protiv svog najvećeg rivala.

- Svi vi kod kuće, voljeli me ili mrzili, zauzmite se za sebe. Nemojte nikada posustati. Mene su također pokušali tlačiti, ali to neće ići tako, rekao je Volkanovski dok je kamera bila uperena u njega ususret čitanja službenog rezultata, a slične stvari ponovio je i u razgovoru s Džo Roganom (Joe Rogan).

- Uvijek ćeš biti legenda ovog sporta, dirljiva je izjava kojom je ohrabrio utučenog Holoveja.

Sve ove scene pokrio je UFC-ov "The Thrill and the Agony" video vezan za UFC 276 event, a putem UFC-ova YouTube kanala dostupna je skraćena verzija, takozvani ‘‘Sneak Peek‘‘.

U sklopu tog videa moguće je pogledati i što su Kanonijer i Adesanija rekli jedan drugome nakon meča, kao i što se događalo u "backstageu" nakon tog meča.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.