PONOVO IZNENADIO

Legendarni bokser u vezi sa dvije djevojke, govori se o trećoj

Prije dva mjeseca je priznao da uživa u vezi sa dvije djevojke, a čini se da je sada otišao korak dalje

Hej: Bivši svjetski prvak u boksu. Instagram

N. R.

20.2.2023

Bivši svjetski prvak u boksu Dejvid Hej (David Haye) prije dva mjeseca je priznao da uživa u vezi sa dvije djevojke, a čini se da je otišao korak dalje i da je njegova veza postala jača za još jednu.

Manekenka Sian Ozborn (Osborne) i pjevačica Una Hili (Healy) su djevojke s kojima je Hej proveo božićne i novogodišnje praznike i tada su poručili da su zajedno, da bi im se u međuvremenu pridružila i Lin Meri (Linn Mary) .

Ova plavuša se nalazi na nekoliko zajedničkih fotografija sa Hejom, Sian i Unom, a javnost govori da je treća u nizu kada je u pitanju nekadašnji šampion u teškoj kategoriji. Ipak, legendarni bokser nije još ništa priznao.

- Volim da zadržim svoj privatni život za sebe. Malo provociram ljude preko društvenim mreža. Ipak, ono što se dešava iza zatvorenih vrata između mene i djevojaka ostaje tamo. Ne želim uopšte da išta otkrivam - rekao je Hej nedavno.

Bokser se, inače, sa Sian zabavljao još od 2020. godine, dok im se Una kasnije pridružila. 

Pomenuta pjevačica je svojevremeno bila udata za ragbistu Bena Fodena s kojim ima dvoje djece. I sam Hej ima sina iz braka koji je završen 2016. godine.

Dejvid Hej je bivši engleski profesionalni bokser poznat po osvajanju više titula svjetskog prvaka u dvije težinske kategorije.

Također je prvi britanski bokser koji je stigao do finala Svjetskog amaterskog bokserskog prvenstva gdje je 2001. osvojio srebrnu medalju. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.