UFC 287

Zvijezda umalo odustala od borbe, pa brutalno nokautirala protivnika

U trećoj rundi borbe je atraktivno nokautirao Santijaga Ponzinibija, ali je otkrio i kako prije borbe nije bio toliko pun samopouzdanja

Holand: Sretan što nije poslušao majku. UFC

N. H.

10.4.2023

Kevin Holand (Holland) je ove subote na UFC 287 događaju došao do još jedne atraktivne pobjede, a to mu je prvi nastup još od poraza od „Wonderboy“ Thompsona. 

Prije toga je poražen i od Hamzata Čimaeva (Khamzat Chimaev), a ove subote je napokon našao svoj ritam te svladao Santijaga Ponzinibija (Ponzinibbio).

U trećoj rundi borbe ga je atraktivno nokautirao, ali je otkrio i kako prije borbe nije bio toliko pun samopouzdanja. Otkrio je kako je iz svlačionce slao poruke svojoj majci, koja mu je govorila da je trebao ostati kod kuće.

- Bilo je kul nokautirati ga. Nisam došao tamo s namjerom da ga pogodim desnom rukom, zapravo smo namjeravali čuvati tu desnu ruku. To je bio prvi put kad sam stavio male rukavice, udario sam fokuser i pomislio sam „koliko boli“. Slomio sam ruku i to nije bilo dobro. Zapravo sam prije borbe slao poruke majci i pitao sam je trebam li se uopće boriti. Ona mi je rekla da sam trebao ostati kod kuće. Drago mi je da nisam slušao mamu ovaj put - rekao je Holand na press konferenciji.

- Osjećao sam se dobro dok nisam stavio male rukavice. Tada sam se prestao osjećati dobro. Trebao sam još par mjeseci pametnog oporavka i ostalih stvari prije nego se vratim u kavez. Boriti se na ‘International Fight Weeku‘‘ ne bi bila najpametnija ideja - dodao je.

Bez obzira na povredu, Holand je uspio pobijediti Ponzinibija i to vrlo atraktivnim prekidom, ali za njega ipak nije uspio dobiti 50 hiljada dolara bonusa, koje dobije akter najatraktivnijeg nokauta događaja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.