BIVŠI UFC ŠAMPION

Figueiredo ponudio pomoć Zakerbergu: Učinit ću sve da tu raketu vratiš na Maska

Deiveson Figueiredo je pokazao veliki interes za okršaj dvojice milijardera

Figueiredo: Ponudio se Zakerbergu za pomoć. AP

N. H.

30.6.2023

Priča oko potencijalne borbe između dva tajkuna i vlasnika društvenih mreža Ilona Maska (Elon Musk) i Marka Zakerberga (Zuckerberg) svakim danom se sve više „zakuhava“.

Interes za pripremanje dvojice milijardera za taj okršaj iskazali su već legendarni Džordž Sent Pijer (George St-Pierre) i Džon Džons (Jon Jones), a sada se trendu pridružio i Deiveson Figueiredo.

Bivši UFC-ov šampion u muha kategoriji opredijelio se za tim Zakerbega. Brazilski borac je na Instagramu poslao direktnu poruku 39-godišnjem milijarderu, a koja je glasila ovako.

- Zdravo prijatelju. Hvala ti što pratiš moj rad ovdje na Instagramu. Pratim tvoje treninge, imaš snažne ruke – napisao je Figueiredo, na čemu mu se zahvalio Zakerberg i kazao kako se veseli njegovom povratku u oktagon. 

Figueiredo je bio oduševljen i ponesen Zakerbergovim odgovorom da je razgovor objavio na svojim društvenim mrežama uz tekst:

- Zak računa na mene da ga pripremim za ovaj izazov. Borba s Marajorarom će ti pomoći. Učinit ću te spremnim da vratiš tu raketu nazad na Maska. Reci mi mjesto i vrijeme, ja dolazim – stoji u objavi bivšeg prvaka UFC-a.

Ponude sijevaju sa svih strana za milijardere, a hoće li njih dvojica stvarno sarađivati s nekim od zvijezda UFC-a i hoće li doći do njihovog meča – tek treba vidjeti. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.