UFC

Kovington ni Edvardsa nije pobijedio, a već proziva drugog prvaka: Volio bih išamarati tog je***og glupana

Znaju da sam ja taj koji može presuditi tim tipovima koji mrze organizaciju, rekao je

Kovington: Nervira ga Strikland. Platforma X

N. H.

12.12.2023

Američka UFC zvijezda Kolbi Kovington (Colby Covington) ovog vikenda će se boriti protiv Leona Edvardsa (Edwards), prvaka velter divizije. 

Onako kako je i do sad navikao sve pratioce UFC-a, Kovington je iskrcao niz uvreda na račun aktuelnog prvaka veltera, a potom je svoj nišan okrenuo prema drugom - onom u srednjoj kategoriji, Šonu Striklandu (Sean Strickland).

- Volio bih išamarati Striklanda - rekao je Covington za MMA Junkie, pa dodao: 

- On je samo jedna jadna verzija ljudskog bića. Tip je je***i glupan, on doslovno nema IQ. Zbog stvari koje govori trebalo bi mu začepiti usta, a ja sam taj koji to radi. UFC zna da sam ja taj koji može presuditi tim tipovima koji mrze organizaciju i mrze cijeli svijet, tako da bih se volio boriti protiv Striklanda.

U nastavku razgovora pitali su ga da li bi se borio protiv bivšeg prvaka srednje kategorije Roberta Vitakera (Whittaker), što je kategorički odbio.

- Ne, taj brod je isplovio. Izgubio je titulu, a zatim je poražen i u borbi za prvog izazivača, tako da jednostavno više nije relevantan. On za mene nema smisla, ja sam prvi u kategoriji, uskoro ću postati svjetski prvak u velteru. Dakle, želim samo najveće i najbolje borbe koje UFC može ponuditi - neskromno je zaključio 35-godišnji Amerikanac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.