PROBLEMI NA VIDIKU

Procurio porno snimak bivšeg UFC-ovog prvaka

Nije potvrđeno je li žena sa snimka njegova supruga Kija ili neka druga osoba

Tajron Vudli. Jordan Strauss/Invision/AP

N. Aj.

2.1.2024

Tajron Vudli (Tyron Woodley) je bivši UFC-ov prvak velter kategorije koji nakon završetka karijere radi kao stručni analitičar na borilačkim priredbama.

Sada je postao tema američkih medija jer je u javnost procurio njegov kućni video. Društvenim mrežama se širi snimak na kojoj Vudli oralno zadovoljava nepoznatu ženu.

Prema pisanjima TMZ-a i još nekoliko američkih medija, Vudli bi zbog ovog snimka mogao upasti u poslovne, ali i privatne probleme. U poslovne zato što je sada malo vjerovatno da će ga neka televizija ponovno zvati da bude stručni komentator, a privatne zato što još nije potvrđeno je li žena sa snimka njegova supruga Kija (Kia) ili neka druga osoba.

Podsjećamo, Vudli je godinama bio dominantan u velter kategoriji UFC-a. Pojas je držao od 2016. do 2019. godine. Titulu je uzeo u junu 2016. godine kad je u prvoj rundi nokautirao Robija Lolera (Robbie Lawler), da bi nekoliko mjeseci kasnije obranio pojas protiv Stivena Tomsona (Stephen Thompson). I to dva puta. Nakon toga je uspješno branio pojas protiv Demijana Maije (Demian Maie) i Derena Tila (Darren Till), a dominaciju mu je prekinuo Kamaru Usman u martu 2019. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.