SPEKTAKL NA LJETO

Čekanju je došao kraj: Mekregor se vraća u ring

Informaciju je potvrdio njegov protivnik Majkl Čendler

Mekregor: Nije se borio tri godine. Instagram

E. Ma.

24.3.2024

Čekanju je došao kraj! Konor Mekgregor (Congor McGregor) se vraća u ring nakon tri godine. Informaciju je potvrdio njegov protivnik Majkl Čendler (Michael Chandler).

On je u razgovoru za "TMZ Sports" govorio o svojim planovima za naredni period i istakao je da će se borba protiv Irca sto posto dogoditi. Zvaničan datum još uvijek nije naveden..

- Dobio sam zvanično saopćenje. Dešava se ovog ljeta. Ne mogu vam reći tačan datum, ali dešava se ovog ljeta, da. Ja protiv Konora. Očigledno, ovo je bilo planirano već godinu. Snimili smo "Ultimate Fighter", on je bio odsutan, naravno, snimajući film "Road House" i ostvarujući sve svoje druge ambicije i priznanja van kaveza, tako da evo nas, ovog ljeta, spreman sam. Zvanični status je da imamo dogovor - rekao je Čendler.

Predsjednik UFC-a je također nedavno istakao da konačno može da sjedne sa Konorom i porazgovara na temu nove borbe, pa se izgleda sve kockice polako poklapaju.

Mekgregor se posljednji put borio 11. jula 2021. i tada drugi put u godini izgubio od Dastina Poarijea (Dustin Poirier).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.