ABA LIGA

Bokan: Budućnost želi igrati završnicu

Hoće li u završnici igrati Partizan – Mornar i Budućnost – Crvena zvezda. Arhiv

Avaz.ba

18.4.2020

Podgorička Budućnost spremna je organizirati završni turnir košarkaške ABA lige, što će i predložiti ostalim članovima regionalnog takmičenja.

- Budućnost i Podgorica su spremni, ako se slože drugi klubovi i ako situacija s epideniijom koronavirusa bude povoljna, jer je to ipak sada najbitnije, da organizujemo "Final Four ABA lige" u Podgorici. U junu, julu, septembru, nebitno. Država Crna Gora i Koordinacioni odbor u okviru našeg Ministarstva zdravlja ulijevaju povjerenje da možemo organizovati takav događaj, naravno bez prisustva publike - izjavio je Dragan Bokan, prvi čovjek Budućnosti, te za srijedu najavio online sastanak predsjednika klubova ABA lige.

Partizan želi da se sezona završi konstatiranjem trenutnog stanja na tabeli. 

- To im odgovara. Budućnost želi da igra, jer jedino kroz igru može biti šampion. Crvena zvezda sve propušteno u ovoj sezoni traži da nadoknadi kroz završnicu. U ovom trenutku slobodno mogu reći da za nas četvrto mjesto u ABA lige pripada Mornaru. S moje strane predlažem i predložit ću, da u završnici treba da igraju Partizan – Mornar i Budućnost – Crvena zvezda - rekao je Bokan za "Arena Sport".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.