TRENER PARTIZANA

Gospodski potez Obradovića: Tražio od igrača da se ispriča Radonjiću nakon provokacije

Pojavio se i video iz hodnika, na kojem se vidi kako Obradović zove Zagorca i Trifunovića i govori im da odu do Radonjića

Obradović zove Zagorca i Trifunovića. Screenshot

E. Ć.

4.6.2022

Košarkaši Partizana sinoć su deklasirali Crvenu zvezdu sa 112:84 i tako izborili majstoricu za titulu prvaka ABA lige. "Crno-bijeli" su pružili fantastičnu igru u napadu, međutim malu mrlju na nastup bacio je Uroš Trifunović koji je, nakon trojke za 103:69, provocirao trenera Zvezde Dejana Radonjića.

Igrač je odmah dobio isključenje. Trener Partizana legendarni Željko Obradović se na parketu izvinio svom kolegi s druge strane, a o tome je govorio i na pres-konferenciji. Kasnije je poslao Trifunovića i kapitena Radeta Zagorca da odu potražiti Radonjića i da mu se izvinu.


- Dejo, Dejo, samo sekund - govorili su igrači Partizana Radonjiću, uputivši mu izvinjenje, dok je trener Zvezde kratko poručio "Poslije konferencije".

Pojavio se i video iz hodnika, na kojem se vidi kako Obradović zove Zagorca i Trifunovića i govori im da odu do Radonjića. Veliki potez popularnog Žoca u njegovom stilu.

Peta odlučujuća utakmica igra se u ponedjeljak u 20 sati.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.