KOŠARKA

Huligani napali Dejana Radonjića

Radonjiću su huligani poručili da mora odmah da napusti klub i da je to što se desilo u nedelju „samo početak“

Radonjić: Pod njegovim vodstvom 'Zeleni' su u 19 kola u Euroligi ostvarili sedam pobjeda. twitter

B. L.

17.1.2023

Trener Panatinaikosa Dejan Radonjić našao se na udaru huligana atinskog kluba poslije utakmice sa Arisom, koji su došli ispred svlačionice i verbalno ga napali, prijetili mu i od njega tražili da napusti klubu "Zelenih", prenosi srbijanski Sport Klub.

"Zeleni" su protiv Arisa ostvarili sigurnu pobjedu 96:79, a prema izvorima došlo je do ozbiljnog incidenta, sve naočigled šokiranih igrača i članova stručnog štaba Panatinaikosa.

Radonjiću su huligani poručili da mora odmah da napusti klub i da je to što se desilo u nedelju „samo početak“. Svemu tome prisustvovali su i članovi uprave kluba, koji ni na koji način nisu zaštitili ni Radonjića, ni igrače.

Za Pao je to bio 10. trijumf u domaćem prvenstvu poslije kojeg drži drugo mjesto na tabeli, iza Olimpijakosa, koji ima maksimalni skor poslije 12 kola. Samo nekoliko dana ranije, Radonjićevi izabranici su slavili protiv Makabija u Euroligi.


Radonjić je u Panatinaikos stigao poslije jedne od najgorih sezona u historiji kluba, ako ne i najgore. U dosadašnjem dijelu sezone pod njegovim vodstvom "Zeleni" su u 19 kola u Euroligi ostvarili sedam pobjeda, a tokom cijele predhodne u elitnom takmičenju imali su devet.

Crnogorskom stručnjaku je prilikom dolaska povjeren zadatak da izgradi potpuno novi tim, pošto su od predhodnog sastava ostala samo dva igrača.

Naredna utakmica košarkaše Panatinaikosa čeka u četvrtak, kada gostuju Virtusu u Bolonji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.