ZANIMLJIVE SCENE

Dok se dvije Italijanke ljube, u pozadini se čuju psovke bivšeg selektora BiH

Na društvenoj mreži Twitter, košarkaš Miro Bilan je podijelio urnebesni video

Zanimljvu scenu “pokvarile” su psovke nekadašnjeg selektora BiH. Printscreen

N. R.

22.2.2023

Na društvenoj mreži Twitter, košarkaš Miro Bilan je podijelio urnebesni video pod nazivom "video godine", na kojem se dvije atraktivne Italijanke ljube na košarkaškoj utakmici, dok se u pozadini čuju psovke nekadašnjeg selektora košarkaške reprezentacije BiH Jasmina Repeše.

Time-out na utakmici polufinala italijanskog kupa između između Breše i Viktorije Libertas iz Peskare donio je prepoznatljiv šou Jasmina Repeše, a reditelj je u tom trenutku u kadru imao dvije atraktivne Italijanke koje su se odlučile poljubiti i na taj način izazvati pažnju javnosti.

Zanimljvu scenu “pokvarile” su psovke nekadašnjeg selektora košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, a sada trenera Viktorije Libertas.

- And every day same thing! Immediately go out pass. Immediately go, they deny, take another one! Immediately go faster, u pi**u više materinu - odjekivalo je u prijenosu uživo.

Jasmina Repeša preuzeo je klupu reprezentacije Bosne i Hercegovine 2018. godine, nakon što se Duško Vujošević povukao zbog zdravstvenih problema.

Bio je privremeno rješenje KS BiH, jer je vodio BiH do novembra, kada je za novog selektora imenovan Vedran Bosnić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.