PRIVUKAO PAŽNJU

NBA zvijezda opet šokirala javnost svojim izgledom

Kuzma je dobro poznat po svojim čudnim odjevnim kombinacijama prije mečeva

Kuzma: Ima neobičan ukus za modu. Screenshot

N. R.

1.3.2023

NBA igrači svake se večeri iznova takmiče u izboru stajlinga po dolasku na utakmicu. Ljubitelji košarke navikli su gledati zvijezde u krajnje nesvakidašnjim kombinacijama, ali u moru neobičnih modnih izleta, ipak prednjači jedno ime. Kajl Kuzma (Kyle), 27-godišnji igrač Vašington Vizardsa.

Naime košarkaš Vizardsa je na duel protiv Atlanta Hoksa došao u čudnoj kombinaciji kao da je krenuo na snimanje nekog filma. Neki od komentara fanova su bili da je ovaj put pretjerao i nema potrebe da se bilo šta komentariše.

Naravno po dolasku u dvoranu privukao je pažnju medija, a i kako ne bi jer je "odjeća" koju je imao na sebi bila u najmanju ruku čudna.

Međutim, to ga nije puno poremetilo da odradi ono za šta je i plaćen.

Kuzma je protiv Hoksa ubacio 28 poena i uz Bela (Beala) koji je imao 37 poena na kontu bio najzaslužniji za pobjedu Vašingtona rezultatom 116:119.

Kuzma je dobro poznat po svojim čudnim odjevnim kombinacijama. Naime, on je u novembru prošle godine na utakmici se pojavio u dugom ružičastom džemperu, a zatim je krenulo prozivanje i negodovanje na društvenim mrežama, zbog onoga što oblači.

Kajl Kuzma je već šest godina član najjače košarkaške lige svijeta. Izabran je kao 27. pik drafta 2017. godine od strane Los Anđeles Lejkersa i u ovom timu je postao zvijezda, a ima osvojen NBA prsten s Lejkersima 2020. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.