POMOGLA OČEVOJ EKIPI

Kćerka NBA zvijezde vrištanjem ometala protivničke igrače

Demar Derozan i Bulsi su igrali veoma bitnu utakmicu, a u tome mu je pomogla i njegova kćerka Diar

Derozanova kćerka: Ometala košarkaše Toronta. Screenshot/Twitter

N. H.

13.4.2023

Košarkaši Čikago Bulsa su nakon velikog preokreta pobijedili Toronto Raptorse u utakmici NBA plej-in turnira, a doprinos je u ovoj utakmici dala i kćerka glavne zvijezde tima Demara Derozana – Diar.

Devetogodišnja kćerka, sa veoma prodornim glasom, je gledala utakmicu iz prvih redova i vrištala svaki put kada bi košarkaši Toronta morali šutirati slobodna bacanja, a na kraju je bila poprilično uspješna u ometanju jer su gosti imali groznih 50 posto šuta s linije penala.

Iz PR službe Bulsa su na zvaničnom Youtube kanalu objavili kompilaciju njenog vrištanja, odnosno kako je to zvučalo u dvorani i kakav je utjecaj imalo na protivničke igrače.

- Upravo sam vidio to, postala je popularna. Neprekidno sam čuo nešto tokom utakmice i za vrijeme slobodnih bacanja. Neko je promašio i ja sam se osvrnuo, a onda sam pomislio: Bože, je li to moja kćerka vrišti? Ipak, uvjerio sam se da je dobro – kazao je DeMar DeRozan. 

Čikago Bulsi su u trećoj četvrtini imali ogroman zaostatak od 19 poena, ali su se uspjeli vratiti i velikim preokretom doći do pobjede i zakazati meč protiv Majami Hita. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.