NA PORODIČNOM ODMORU

Medžik Džonson u posjeti Crnoj Gori: Legenda oduševljena ljepotom

Čuveni Medžik je iskoristio slobodno vrijeme na jahti i u obilasku obale Jadrana

Džonson: Na odmoru u Crnoj Gori. Twitter

N. H.

7.8.2023

Ervin Medžik Džonson (Earvin Magic Johnson) jedan od najpoznatijih košarkaša stigao je na odmor u Crnu Goru i podijelio svoje iskustvo u ovoj zemlji.

Jadranska obala često je u centru pažnje jer je posjećuju mnoge zvijezde iz svijeta filma, muzike ili sporta. Sada je to odlučio posjetiti i Medžik, legenda Los Anđeles Lejkersa.

On je u Crnu Goru došao sa svojom suprugom Erlitom (Earlitha), poznatijom kao Kuki (Cookie), i imao je samo riječi hvale za ovu zemlju.

Za vrijeme posjete Crnoj Gori, Medžik se družio sa poznatim biznismenom i bivšim NBA košarkašem Daliborom Bagarićem, te Ivanom Pekovićem, crnogorskim biznismenom.

Medžik provodio vrijeme sa crnogorskim biznismenima. Instagram

- Tako je uzbudljivo kad Kuki i ja imamo priliku istražiti novu zemlju, a Crna Gora je spektakularna. Ovo nam je prvi put u zemlji. Predivna je i luksuzna – napisao je Medžik Džonson. 

Džonson je u za Lejkerse igrao od 1979. do 1991. godine, a i tokom 1996. godine. Za vrijeme svoje karijere pet puta je podigao Leri O Brajan trofej koji se dodijeli šampionu NBA lige. Višestruki je osvajač MVP nagrade, a Ol-star je bio ukupno 13 puta u karijeri. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.