SAIGRAČI IZ JUGOPLASTIKE

Savić o Kukoču uoči premijere Bahinog filma: Jedan od najvećih igrača s kojim sam ja igrao, nije se promijenio godinama

On nije propustio premijeru dokumentarnog filma "Magična sedmica" o Toniju Kukoču na 71. Martovskom festivalu u Dom omladine Beograda

Zoran Savić. Dusan Milenkovic / ATAImages / PIXSELL

S. S.

31.3.2024

Sportski direktor KK Partizan Zoran Savić je u kratkom intervjuu za Telegraf.rs govorio o ostanku Željka Obradovića u Partizanu i šansama košarkaša crno-bijelih da se plasiraju u top 10 Evrolige.

On nije propustio premijeru dokumentarnog filma "Magična sedmica" o Toniju Kukoču na 71. Martovskom festivalu u Dom omladine Beograda, u subotu uvečer.

Pred samu projekciju ovog dokumentarca autora Sabahudina Topalbećirevića, novinar portala Telegraf.rs popričao je sa sportskim direktorom košarkaškog kluba Partizan Zoranom Savićem.

Sa Tonijem Kukočem ste sarađivali više puta, prije svega u Jugoplastici? Kako ga pamtite?

- Prije svega sjajna osoba, jer on je kao igrač... Svi znamo da je po meni jedan od najvećih igrača s kojim sam ja igrao, to sam ponavljao 100 puta. On je najnormalnija osoba i nije se promijenio godinama. To je najveća stvar kod njega.

Što se tiče Partizana, da li vjerujete da li može da prođe u Top 10 Evrolige?

- Vjerujem, sigurno. Imamo 2 utakmice i mislim da ako neki normalni rezultati budu, mislim da možemo. Sve zavisi od nas. Sada u ovom momentu zavisi od drugih ekipa, ali mislim da imamo šanse da prođemo.

Što se tiče gospodina Obradovića, da li planirate obnovite saradnju s njim, da trenira Partizan i naredne sezone?

- Sve je to u toku. Mislim da to neće biti problema.

Što se tiče ABA lige, pretpostavljam da vjerujete da će Partizan odbraniti titulu?

- Sigurno, to nam je cilj bio na početku godine, da napravimo što bolji plasman u Evroligi i da osvojimo titulu (u ABA ligi). Borimo se za to i to je jedan od ciljeva ove godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.