EVROPSKA LIGA

Krčmarević: Zadovoljan sam igrom nakon primljenog gola

Fena

Fena

18.7.2018

Trener Fudbalskog kluba Željezničar Slobodan Krčmarević zadovoljan je kako su njegovi igrači odigrali večerašnji revanš susret 1. pretkola Evropske lige protiv estonske Narve Trans.  

Željezničar je slavio s 3:1 i plasirao se u drugo kolo takmičenja, a Krčmarević je istaknuo da je posebno zadovoljan igrom ekipe nakon primljenog gola u 5. minutu.  

- Primili smo gol jer naši igrači nisu bili spremni na ovakvu atmosferu i ovoliki broj navijača. Nismo se uspjeli koncentrisati na početku utakmice i primili smo gol. Međutim, kako je utakmica odmicala igrali smo sve bolje i u nekih dvadesetak minuta preokrenuli utakmicu u našu korist. Imamo dosta novih igrača, neki nisu naviknuti na ovakav ambijent, fali nam igrač na lijevom krilu i tu nam trebaju pojačanja - rekao je Krčmarević nakon utakmice.

Dodao je da će naredno pojačanje Željezničara upravo biti na poziciji lijevog krila, ali nije želio kazati o kome se radi jer pregovori nisu okončani, te da Željezničaru nedostaje par brzih igrača.   

Trener Narve Trans Adiam Kuzyaev je istaknuo da je Željezničar zasluženo pobijedio i poželio "plavima" sreću u nastavku takmičenja.

- Željezničar je kvalitetna ekipa i bilo nam je teško igrati. Lijepo je bilo igrati pred ovoliko navijača, želim vam sreću u narednom kolu - rekao je Kuzyaev. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.