KUP BIH

Hebibović: Idemo dalje

G. Š.

19.9.2018

Sarajevo danas (16.30 sati) protiv Veleža igra utakmicu šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine na stadionu "Rođeni" u Vrapčićima.

- Velež je kvalitetna ekipa koja je zadnju utakmicu pobijedila sa 7:0, konstatuje bočni igrač kluba s Koševa Anel Hebibović, te dodaje:

- Bit će teška utakmica, ali dobro smo se pripremili i nadam se da ćemo pobijediti i plasirati se dalje. Od kada sam otišao iz Veleža, protiv Mostaraca sam igrao samo prijateljske utakmice. Ovo će biti prva zvanična i radujem se tome. „Rođeni“ su ekipa koja je dvije-tri godine na okupu - malo igrača mijenjaju. i mislim da su ubjedljivo najveći kandidat za ulazak Premijer ligu BiH.

Posljednja zvanična međusobna utakmica između Veleža i Sarajeva odigrana je u Mostaru u sezoni 2015/16 i završena je rezultatom 0:3. Golove su postigli Okić, Duljević i Harba.  

Musemić je, podsjetimo, u Sarajevu ostavio Adukora i Pidru, a za utakmicu protiv Veleža konkuriše 18 igrača. To su: Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Bekić, Šabanović, Mujakić, Stanojević, Crepulja, Mustafić, Hebibović, Tatar, Handžić, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Halilović i Rahmanović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.