NOGOMET

Derbi na ''Emiratesu'', Džeko ide u goste Fiorentini

Ermin Bičakčić ide u goste Bajeru

Arhiv

Avaz Sport

3.11.2018

Širom Evrope danas se nastavljaju utakmice u najjačim ligama. U engleskoj Premijer ligi danas je na rasporedu sedam utakmica, a novo kolo otvaraju Bormut i Mančester junajted. Klub našeg Asmira Begovića dobro je otvorio sezonu, dok se "Crveni đavoli" bore s lošom formom i previranjima unutar kluba.

Ipak, prema kladionici MOZZART, Mančester je favorit za pobjedu pa je kvota na pobjedu "Crvenih đavola" 2.15, dok je za pobjedu Bormuta ponuđena kvota od 3.35.

Derbi dana igra se na ''Emirates'' stadionu, gdje raspoloženi Arsenal dočekuje Liverpul. Obje ekipe igraju dobro na startu sezone, pa se očekuje dobra i tvrda utakmica.

Edin Džeko putuje u Firencu, gdje će njegova Roma pokušati da na neugodnom gostovanju osvoji bodove. Naš reprezentativac ponovo igra dobro, pa se s pravom njegova ekipa oslanja na njega da im donese povoljan rezultat.

Juventus našeg Miralema Pjanića dočekuje Kaljari, u utakmici gdje se prema kladionici MOZZART očekuje uvjerljiva pobjeda "Stare dame".

Hofenhajm našeg Ermina Bičakčića krenut će put Leverkuzena, gdje ih dočekuje Bajer. Obje ekipe dobro su otvorile novu sezonu Bundeslige te se očekuje dobra utakmica s puno golova.

A kako izgledaju ponude za ostale današnje utakmice, posjetite MOZZART kladionice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.