NOGOMET

Milner: Navijat ću za Junajted, prvi put u životu

"Crvene đavole" očekuje derbi protiv Mančester sitija

Milner: Neće gledati mančesterski derbi. AFP

Avaz Sport

23.4.2019

Nogometaš Liverpula Džejms Milner (James) rekao je da će prvi put u životu navijati za Mančester junajted, u predstojećem derbiju protiv Mančester sitija.

Liverpul se bori za titulu u Premijer ligi s Mančester sitijem, na prvom mjestu na tabeli ima dva boda više, ali i utakmicu više. Siti igra protiv Junajteda u srijedu i, ako pobijedi, preuzet će prvo mjesto na tabeli. 

Upitan hoće li u srijedu uvečer navijati za Junajted, Milner je potvrdno odgovorio. 

- Prvi put u životu. Ali neću gledati. To će biti traćenje energije. Ne znam šta ću raditi, možda ću otići da nešto pojedem - rekao je Milner, prenijeli su britanski mediji.

Liverpul pokušava osvojiti šampionsku titulu prvi put od sezone 1989./1990. i ima 88 bodova iz 35 utakmica, a Siti ima 86 bodova iz 34 meča. Imaju samo jedan poraz u Premijer ligi ove sezone, 1:2 od Sitija na Etihadu u januaru. Siti je pobijedio u 10 uzastopnih premijerligaških utakmica i osvojit će titulu ako pobijedi i u preostala četiri meča.

Frustrirajuće kada pomisliš da imamo samo jedan poraz cijele sezone u ligi, a da to možda neće biti dovoljno. Moramo pobijediti sve do kraja, a, ako to uradimo, a ne bude dovoljno, onda moramo da čestitamo Sitiju. Oni su kvalitetan tim, već su osvajali titulu. Sve što možemo je da pobijedimo u preostalim utakmicama i stavimo ih pod pritisak - naveo je Milner, koji je osvojio dvije šampionske titule s Mančester sitijem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.