ČELIK

Babić na “raportu” kod navijača

Normalno je da su naši navijači bili nezadovoljni, jer se već neko vrijeme ne događa ono što žele, rekao je trener Čelika

Babić: Popravni protiv Slobode. Avaz

Piše: D. J. - Avaz.ba

26.9.2019

Nogometaši zeničkog Čelika u Bijeljini su pretrpjeli četvrti poraz u sezoni (1:2) te još jednom teren napustili pognutih glava. Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka dvadesetak navijača, koji su stigli iz Zenice, na “raport” je pozvalo šefa stručnog štaba Marka Babića te glasno iskazalo nezadovoljstvo prikazanom igrom.

- Trudili smo se i borili, ali nismo uspjeli izvući rezultat koji bi bio pozitivan za nas. Mislim da smo do samog kraja imali mogućnosti da okrenemo rezultat u svoju korist, ali presudile su individualne greške koje nam se ponavljaju - rekao je Babić nakon utakmice protiv Radnika.

Dodao je da sada slijede dva domaća duela na Bilinom polju.

- Neće biti lako, naravno da porazi nisu ugodni, posebno oni u nizu. Normalno je da su naši navijači bili nezadovoljni, jer se već neko vrijeme ne događa ono što žele. Mi smo sportisti, to moramo prihvatiti. Imamo razumijevanja prema našim navijačima, jer oni samo žele pobjede. Jedino što možemo jeste bolje igrati i početi skupljati bodove - rekao je Babić na kraju.

Novu priliku za popravljanje bodovnog salda Čelik ima već sutra, kada na zeničko Bilino polje dolazi ekipa tuzlanske Slobode.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.