PREMIJER LIGA

Krstajić nakon sudačke blamaže: Bilo je dosta čudnih dešavanja na utakmici

Krstajić: Nadam se da ćemo pokazati da zaslužujemo mjesto u vrhu. Arhiv

Piše: D. T. / Avaz.ba

7.11.2019

Fudbalska javnost u Bosni i Hercegovini imala je priliku prisustvovati katastrofalnom dijeljenju pravde na susretu između Borca i Radnika.

Nova blamaža 

Sramotna i tužna priča u režiji sudije Aleksandra Njegomirovića i njegovih pomoćnika okončana je kaznom suspenzije za one koji su na travnjaku kreirali novu blamažu za Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

U Radniku su bili veoma razočarani i ljuti, ali su se suzdržali od velikih izjava, bar kad se radi o prvom čovjeku kluba. Predsjednik Bijeljinaca Mladen Krstajić jedan je od zaslužnijih za stabilnost Radnika, a i ovog puta je smireno govorio o svemu.

- Nisam gledao utakmicu, ali sam dobio izvještaj od mojih saradnika. Bilo je dosta čudnih dešavanja na utakmici, dosta toga na našu štetu. Nije nama interes da talasamo stvari. Svima je interes da se sve detaljno pogleda i da se utvrdi odgovornost svih aktera meča – kaže Krstajić za "Dnevni avaz“.

Vrh tabele 

Odgovornost je utvrđena, za Krstajića je ta utakmica apsolvirana i već su okrenuti narednim izazovima.

- Mi ćemo se u Radniku uvijek boriti da na terenu pokažemo da smo bolji od našeg protivnika. Protiv Borca nismo uspjeli, ali se prvenstvo nastavlja i nadam se da ćemo pokazati da zaslužujemo mjesto u vrhu tabele - naglasio je Krstajić.

10 

utakmica kazne dobili su Njegomirović i njegovi pomoćnici Sreten Udovičić i Igor Radaković.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.