HNK RIJEKA

Poznata visina odštete za Kvržića

Kvržić: Imao džentlmenski dogovor sa HNK Rijeka. Arhiv

Piše: Avaz.ba

7.1.2020

Naš reprezentativac Zoran Kvržić otputovao je danas u Tursku, gdje bi trebao finalizirati transfer u Kajzerispor, čiji je trener donedavni selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki. Riječ je o transferu koji se dogodio prilično iznenada, s obzirom na to da Kvržić nije bio jedan od igrača čiji se odlazak spominjao, ali HNK Rijeka izašao mu je ususret kada je dobio ponudu koja mu omogućava još jedan izdašan ugovor nakon što je zakoračio u četvrto desetljeće života.

- Kada smo prošlog ljeta dogovarali produženje ugovora, imali smo džentlmenski dogovor da ćemo Zoranu izaći ususret ako dobije ponudu koja će klubu omogućiti nekakvu zaradu, a igraču da riješi nekakve egzistencijalne. Riječ je o igraču koji je mnogo dao klubu i nismo mu željeli stajati na putu da se još jednom okuša u inozemstvu - rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka, za zagrebačke "Sportske novosti", dodajući da su Riječani dobro popunjeni na pozicijama koje je Kvržić popunjavao pa da će se reagirati samo ako dođe do nekakvog dodatnog transfera igrača koji igraju na desnom boku ili na desnom krilu.

Rijeka bi na račun odštete jednog od zamjenika kapitena mogla zaraditi između 300 i 500 hiljada eura, a Kvržić potpisati dvogodišnji ugovor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.