ITALIJA

Pandemija dodatno otežava: Naingolan se brine za suprugu koja ima karcinom

Ima oslabljen imunitet

Rađa sa suprugom. Arhiv

Avaz.ba

27.3.2020

Rađa Naingolan (Radja Nainggolan) izazio je bojazan da koronavirus dodatno ne našteti njegovog supruzi Klaudiji Lai (Claudia), koja se već neko vrijeme bori protiv karcinoma. Ona je u julu treba proći hemoterapiju, ali sada je to upitno.

Koronavirus je veliki problem, govorimo samo o tome. Izbjegavaju se bolnice, a terapije se pomalo odgađaju. Stoga se nada da će sve proći što je brže moguće, jer Klaudija još ima slab imunološki sistem. Zato izbjegava bolnice. Postoje liste čekanja, koje određuju kada može krenuti sljedeće. Sada, kada odlazim u kupovinu, postoji rizik da se mogu zaraziti virusom. Kad se vratim kući, bojim se da bih joj to mogao prenijeti, ali oprezan sam i mislim da je sve dobro prošlo. Već smo prošli najteže razdoblje, stvari trenutno idu u dobrom smjeru - rekao je poznati fudbaler. 


"Više od nogometa", tako su italijanski mediji opisali raniju odluku belgijskog 31-godišnjeg fudbalera, koji je odlučio otići na posudbu iz Intera u Kaljari. Razlog iznenađujućeg transfera je Klaudija. Belgijanac je imao ponude mnogo većih klubova, ali se odlučio za ovaj potez kako bi mogao živjeti u rodnom gradu svoje supruge.

Par se vjenčao 2011. i imaju dvije kćerke, sedmogodišnju Ajšu (Aysha) i trogodišnju Mejli (Mailey).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.