HRVATSKA

Olić, Šimunić i Jelavić ulaze u zagrebački klub

Održali smo Skupštinu kluba 8. juna, bilo je emotivno, rekao je direktor Rudeša

Šimunić i Olić. Arhiv

Avaz.ba

20.6.2020

Senzacija stiže iz Rudeša! Stvarno su, kao što im kaže njihov brendirani slogan, totalno drukčiji od drugih! Hrvatski drugoligaš kreće u stvaranje ‘novog Rudeša’ u kojem će participirati i bivši hrvatski reprezentativci Ivica Olić, Josip Šimunić i Nikica Jelavić! Što se to tako veliko sprema u zagrebačkom kvartu koji je još prije nekog vremena imao klub u HNL-u?

- Održali smo Skupštinu kluba 8. juna, bilo je emotivno, Ivan Knežević je nakon 20 godina napustio predsjedničku funkciju, novi predsjednik je Pero Klarić. Ivan je ostao u Skupštini kluba, zastupat će naš klub i dalje kad se radi o HNS-u, ZNS-u - kazao je  direktor Rudeša Stipe Čondrić. prenose SN. 

Naravno da su najveću senzaciju izazvala već spomenuta tri bivša reprezentativca Hrvatske, Ivica Olić, Josip Šimunić i Nikica Jelavić.

- Oni dolaze kao prijatelji našeg kluba, prijatelji Rudeša. Oni će se sve više i više uključivati u naš poslovno-sportski projekt, objašnjava  direktor Rudeša.

Kompletna priča krenula je od veterana Rudeša, skupila se i ekipa koja je bila tu kad je Rudeš iz Druge ulazio u Prvu HNL.

- Naš je cilj spojiti poslovni i sportski sektor. Baš kao što je to bilo nekada u jednom trenutku, konstatira Čondrić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.