LIGA PRVAKA

Pogledajte slavlja igrača Bajerna u svlačionici

Kako to obično biva nakon velikih pobjeda krenulo je zalijevanje šampanjcem i pjesma. AFP

Piše: Avaz Sport

24.8.2020

Po završetku velikog lisabonskog finala Lige prvaka, dodjele medalja i pehara, uslijedila je i velika fešta u svlačionici Bajerna. Kako to obično biva nakon velikih pobjeda krenulo je zalijevanje šampanjcem i pjesma, a strani mediji u čitavoj su priči izdvojili jedan zanimljivi detalj.

Naime, nogometaši Bajerna proslavili su naslov u Ligi prvaka uz pjesmu 'Hawaii' koju je napisao Maluma, bivši dečko sadašnje Nejmarove (Neymar) djevojke Natalije Barulić (Barulich). Upravo je Brazilac prije samo nekoliko dana zajedno s Di Marijom, Anderom Ererom (Herrera) i Maurom Ikardijem (Icardi)na istu pjesmu slavio rušenje RB Lajpzig.


Atraktivna Kolumbijka hrvatskog porijetla je u vezi s Nejmarom od februara, a prije toga 'hodala' je s kreatorom hita koji se orio u svlačionici, Malumom.


Spomenutu pjesmu je napisao još prošle godine, a ona navodno govori upravo o raskidu s Barulić. Nakon što je Nejmar objavio video u kojem se ruga Maluminoj pjesmi, pjevač je obrisao svoj Instagram profil. Ipak, pjesma nije izgubila na popularnosti s obzirom na to da je ovog puta Francuz Lukas  Hernandez (Lucas) 'uhvaćen' kako bubnja u svlačionici u ritmu nakon pobjede u finalu Lige prvaka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.