EVROPSKA LIGA

Dragan Radojičić: Borac je napravio odličnu i skladnu ekipu

Sutjeska će biti oslabljena u Banjoj Luci. Vijesti

Avaz Sport

27.8.2020

Sutjeska je u prva dva kola crnogorskog šampionata osvojila samo bod, primila je tri gola u remiju s Petrovcem, izgubila je u derbiju protiv Budućnosti... Očekivao se bolji početak Nikšićana, ali skromnih prvih 180 prvenstvenih minuta mogu da se tolerišu ako tim Dragana Radojičića danas zablista - od 16.30 sati je rival Borcu u Banjoj Luci, u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.


- Očekuje nas jako teška utakmica. Borac je napravio odličnu i skladnu ekipu, to za nas predstavlja veliki izazov. S druge strane, možemo da igramo s Borcem i imamo kvalitet da prođemo ovu prepreku - rekao je Radojičić za Vijesti pred okršaj sa timom iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.


- Izaći ćemo hrabro i muški, mogu da obećam da će momci dati sve od sebe. Ne postoji ekipa u regionu protiv koje ne možemo da igramo, a ako budemo u pravom izdanju, bez grešaka koje smo pravili u prvenstvenim mečevima, sigurno da možemo da napravimo dobar rezultat - jasan je Radojičić, koji u odbrani neće moći da računa na Stefana Cicmila i Aleksandra Šofranca, vjerovatno ni Darka Bulatovića.

Borac je u posljednjem meču šampionata BiH izgubio od Širokog 3:0, ali taj meč nije prava slika mogućnosti današnjeg protivnika.

- Najveća opasnost su četiri igrača koja nisu nastupila na posljednjem meču. To su Ziljkić, Vranješ, Zakarić i Lukić. Tu je i vezista Danilović. Oni mogu da nam naprave dosta problema, do sada su ih svima napravili. Borac je veoma disciplinovana i organizovana ekipa, ali se nadam da smo se detaljnom analizom pripremili za sve te opasnosti. Svakako nas očekuje rovovska borba tokom 90 minuta, možda čak i u produžecima, nikad se ne zna - najavljuje Radojičić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.