PREMIJER LIGA BIH

Cipetić prebolio koronavirus: Radili smo i u kućnoj atmosferi i spremali se za ovu utakmicu

Koronavirus i samoizolacija sigurno ostave traga na igraču

Cipetić: Hercegovački derbi je uvijek više od utakmice. Arhiva

Piše: G. Š.

3.11.2020

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine iz Širokog Brijega Branislav Cipetić prebolio je koronavirus i konkurirat će za sutrašnji hercegovački derbi Pod Bijelim brijegom.


-  Koronavirus i samoizolacija sigurno ostave traga na igraču, ali radili smo i u kućnoj atmosferi i spremali se za ovu utakmic. Profesionalci smo, radili smo i u kućnoj atmosferi i spremali se za ovu utakmicu, rekao je Cipetić i dodao:


- Hercegovački derbi je uvijek više od utakmice, tada smo svi posebno nabrijani i željni istrčati na teren u toj utakmici. Za ove utakmice svi živimo. U Mostaru ćemo dati svoj maksimum i ciljati na pobjedu, poručio je Cipetić.


Poručio je da u derbijima nema potrebe isticati favorita, nego igrati svoju igru od koje u konačnici i zavisi sami ishod.


- Ne želim nikome davati ulogu favorita. Rekao bih kako je situacija 50 - 50. Zrinjski je jako kvalitetna momčad, posebice prema naprijed, ali i mi imamo svoje adute. Ipak, nema straha, želimo se predstaviti u najboljem izdanju, zaključio je Cipetić.


Zaostala utakmica 8. kola m:tel Premijer lige BiH, hercegovački derbi između Zrinjskog i Širokog Brijega igra se u srijedu, 4. novembra, na stadionu Pod Bijelim brijegom, u 16 sati - uz direktan televizijski prijenos na Arena Sport TV.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.