ITALIJA

Loša klima u svlačionici Juventusa: Ronaldo ima problema sa saigračima

Odluke Kristijana da preskače neke utakmice samovoljno imaju samo jednu poruku - potrebno je da se identifikuju problemi prije nego što bude kasno da se riješe

Ronaldo je odmarao u proteklom kolu protiv Beneventa. Arhiv

G. Š.

30.11.2020

As Juventusa Kristijano Ronaldo (Cristiano) bira koje će utakmice igrati, a koje neće, tvrdi danas "Korijere dela Sere". Ta tema je otvorena nakon što Portugalac nije igrao u remiju protiv Beneventa (1:1).

Ronaldo je odmarao u proteklom kolu protiv Beneventa, a očekuje se njegovo pojavljivanje u startnoj postavi u predstojećem meču Lige šampiona protiv Dinama iz Kijeva, iako je "Stara dama" iz Torina izborila plasman u nokaut fazu tog takmičenja.


Navodno, Ronaldo ima problema s dijelom saigrača i zbog toga je odlučio da odmara protiv Beneventa.

- S druge strane, neki igrači još nisu na čisto šta je tačno njihova uloga na terenu, pogotovo kada tim mora da se brani, piše Korijere dela Sere.


-  Odluke Kristijana da preskače neke utakmice samovoljno imaju samo jednu poruku - potrebno je da se identifikuju problemi prije nego što bude kasno da se riješe...


Juventus je slavio u samo jednom duelu u posljednja četiri meča. Torinski tim, sada je to evidentno, kuburi s formom, a konkurenti u Seriji A su sve ozbiljniji i ove sezone će, očigledno, biti dosta uzbudljivije u borbi za trofej.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.