ITALIJA

Pirlo: Milan i Inter su favoriti za titulu

Nemamo nikakvih problema s tim da opet moramo igrati

Pirlo: To se može dogoditi u zadnjoj utakmici prije Božića, počneš razmišljati o odmoru. Arhiva

G. Š./SK

23.12.2020

Juventus je u utorak s 0:3 brutalno spušten na zemlju protiv Fiorentine, a osvijestio se i trener "Stare dame" Andrea Pirlo . Klub iz Firence sinoć je u Torinu porazio Juve i tako izbacio na površinu sve nedostatke ekipe Andree Pirla. 

- Ušli smo s lošim stavom u utakmicu, a kada to napraviš, onda uđeš u lošu situaciju, rekao je Pirlo i dodao: 


- To se može dogoditi u zadnjoj utakmici prije Božića, počneš razmišljati o odmoru. Bili smo nekoncentrirani, naravno da ćemo takvi izgubiti. Sada odlazimo na odmor napuniti baterije, a onda možemo analizirati kakve smo greške radili u prvom dijelu sezone i u čemu se možemo popraviti. Osjećamo da smo jaki, ali ako su Milan i Inter iznad nas, to znači da su do sada bili bolji. Ne možemo lagati, oni su favoriti za titulu, rekao je Pirlo pa potom komentirao odluku Olimpijskog komiteta Italije koji je naredio da mora ponovno igrati protiv Napolija. 

- Nemamo nikakvih problema s tim da opet moramo igrati. Više mi je žao ekipa koje su morale igrati bez dosta igrača zbog korone, no unatoč tome su igrale. Mislim da ovakva odluka nije fer prema njima, izjavio je Pirlo, prenosi SK.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.