LIVERPUL

Klop: Mnogi igrači su nam van ritma

U narednim danima će biti mnogo igre 11 na 11 na treningu kako bi se to popravil

Klop: Mučili smo se sa kretnjama i pasovima. Arhiva

G. Š. / SK

9.1.2021

Menadžer Liverpula Jirgen Klop (Jurgen Klopp) izjavio je da njegov tim imao probleme u kretnji i pasovima, ali da je na kraju boljom igrom u drugom poluvremenu zasluženo slavio protiv Aston Vile u trećoj rundi FA kupa (4:1). "Redsi" su imali lakši zadatak od predviđenog, pošto je Vila igrala sa juniorima zbog velikih problema sa koronavirusom. Ipak, tek u drugom dijelu meča su izvojevali pobjedu sa tri brza pogotka.

- Njihovi klinci su bili veoma dobri, a mi smo imali neke probleme. Bilo je potrebno više od očekivanog za trijumf, ali je u drugom poluvremenu bilo sve kako treba - rekao je Klop i dodao:

Mučili smo se sa kretnjama i pasovima, mnogo puta smo bili sa pogrešne strane lopte. Stvarali smo šanse i u prvom poluvremenu, ali smo loptu slali direktno u golmana. Poslije se to promijenilo nabolje i zasluženo smo pobijedili. 

Šampion Engleske u posljednje vrijeme ne igra dobro. Ostvario je dva remija i poraz u Premijer ligi, a u narednoj rundi čeka ga derbi sa Mančester junajtedom.

- Mnogi igrači su nam van ritma. U narednim danima će biti mnogo igre 11 na 11 na treningu kako bi se to popravil - poručio je Nijemac.

Okršaj na Enfildu, u 19. kolu Premijer lige, igra se 17. januara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.