ENGLESKA

Lampard: Razočaran sam što nisam imao više vremena

Čelsi mu uručio otkaz

Lampard: Zahvalio se navijačima. AGENCIJE

A. Vatreš

26.1.2021

Engleski nogometni stručnjak Frenk Lampard (Frank) prvi put se oglasio nakon što je u ponedjeljak dobio otkaz na klupi Čelsija nakon pet poraza u posljednjih osam ligaških utakmica.

- Bila mi je velika privilegija i čast upravljati Čelsijem, klubom koji je toliko dugo bio dio mog života - napisao je Lampard u pismu koje je objavljeno na stranicama Udruženja prvoligaških menadžera (LMA), te društvenim mrežama.

- Kada sam preuzeo ovu ulogu, shvatio sam izazove koji su pred nama u teškom vremenu za klub - kazao je dodavši kako je razočaran što nije imao više vremena kako bi poveo "Plavce" naprijed, prenosi Hina.

- Razočaran sam što ove sezone nisam imao vremena povesti klub naprijed i dovesti ga na sljedeću razinu.

Lampard je preuzeo Čelsi u julu 2019. U svojoj prvoj sezoni odveo je londonski klub do finala FA kupa, te četvrtog mjesta u prvenstvu. Međutim, nije dobro počeo ovu sezonu iako je klub potrošio više od 220 miliona funti na pojačanja.

Čelsi, u kojem igra hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, trenutačno je na devetom mjestu sa 11 bodova manje od vodećeg Manchester Uniteda.

- Želio bih želio zahvaliti navijačima na nevjerojatnoj podršci koju sam dobio u zadnjih 18 mjeseci. Nadam se da znaju što mi to znači - poručio je Lampard zahvalivši se i vlasniku kluba Romanu Abramoviču na prilici.

- Želim zahvaliti gospodinu Abramoviču, odboru, igračima, mom trenerskom timu i svima u klubu na njihovom trudu i predanosti, posebno u ovim nezapamćenim i izazovnim vremenima - naglasio je.

Ime njegovog nasljednika još nije poznato, ali otočki mediji nagađaju da bi to mogao biti bivši trener PSG-a Nijemac Tomas Tuhel (Thomas Tuchel).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.