FUTSAL

Aladžić ne igra protiv Srbije: Upitni Radmilović i Galić

Nakon jučerašnjih testiranja na virus COVID-19 definitivno nećemo moći da računamo na Marija Aladžića koji je pozitivan, rekao je selektor naše reprezentacije Ivo Krezo

Futsal reprezentacija BiH. NSBiH

Piše: G. Šumar

1.2.2021

Futsal reprezentativci Bosne i Hercegovine jutros su iz Zenice otputovali za Novi Sad, gdje će u dvorani SPC Vojvodina 3. februara (18 sati) odigrati meč 2. kola grupe 4 kvalifikacija za Euro 2023. protiv selekcije Srbije.

- Nakon jučerašnjih testiranja na virus COVID-19 definitivno nećemo moći da računamo na Marija Aladžića koji je pozitivan, rekao je selektor naše reprezentacije Ivo Krezo, te dodao:

- Kapiten Anel Radmilović i golman Stanislav Galić će biti retestirani, te ako novi rezultati budu negativni oni će nam se pridružiti u Srbiji. Kod njih dvojice je zabilježena niska prisutnost virusa, pa će danas biti još jednom testirani. Ostali igrači su spremni. Dat ćemo sve od sebe da u Novom Sadu dođemo do povoljnog rezultata.

U susretima 1. kola reprezentacija BiH je u Zenici sa 2:1 pobijedila Sjevernu Makedoniju, dok je Srbija kao gost remizirala sa 2:2 sa Rumunijom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.