SANREMO

Žena mi nije vjerovala da sam pomogao Ibrahimoviću da stigne na pozornicu

Vraćao sam se kući i vidio crni kombi u kojem je bila osoba koja mi je ličila na Ibrahimovića, rekao je Franko

Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović. AFP

G. Š. / Rai

6.3.2021

As Milana Zlatan Ibrahimović i trener Bolonje Siniša Mihajlović oduševili su nastupom na muzičkom festivalu Sanremo, ali je malo nedostajelo da ne bude ništa od tog dueta. Naime, Ibrahimović je morao stopirati kako bi došao do scene prestižnog festivala jer je na putu bila gužva. Javio se čovjek koji ga je odvezao - i to na motoru. Franko je za italijanske medije otkrio kakvo je uzbuđenje bilo voziti čuvenog "Ibrakadabru".

- Vraćao sam se kući i vidio crni kombi u kojem je bila osoba koja mi je ličila na Ibrahimovića. Pomislio sam da je to on, a baš tada je vozač spustio prozor i pitao me da li želim Ibru da prevezem na Sanremo? Odmah sam pristao - rekao je Franko koji dodaje da je odmah pozvao suprugu da se pohvali koga vozi.

- Pozvao sam suprugu i rekao joj da vozim Ibrahimovića, ali mi nije vjerovala. Ja sam navijač Milana, a otkrit ću vam i to da je Ibra želio da vozi. Međutim, odbio sam ga - rekao je Italijan.

Ibra je pitao na koji način da se oduži, a Franko je bio skroman i tražio samo dres.

- Poslat će mi dres. Nisam mogao da se fotografišem sa njim, jer se sve tako brzo desilo. Na kraju je otrčao... - ispričao je ponosni navijač Milana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.