EVROPSKA LIGA

Murinjo: Ne dolazimo u Zagreb braniti vodstvo

Trener Totenhema uoči uzvratnog meča s Dinamom

Murinjo: Ako prođemo dalje porazom neću biti sretan. PRINTSCREEN

A. Vatreš

17.3.2021

Ne dolazimo u Zagreb braniti vodstvo. Pokušat ćemo pobijediti, kazao je menadžer Totenhema Žoze Murinjo (Jose Mourinho) na novinarskoj konferenciji uoči puta u Zagreb gdje Sparse u četvrtak očekuje uzvratni susret osmine finala Evropske lige protiv Dinama.

Sparsi su svoju novinarsku konferenciju odradili u Londonu uoči polaska u Zagreb, a zbog strogih epidemioloških mjera na stadionu Maksimir neće biti uobičajene press konferencije dan uoči utakmice. Sparsi neće niti trenirati na stadionu Maksimir.

Totenham će po dolasku u Zagreb proći kroz terminal TGA kako bi bio izbjegnut prolazak kroz aerodromsku zgradu i miješanje s ostalim putnicima i osobljem zračne luke. Nakon toga odlaze u hotel koji će biti otvoren samo za njih.


Londonski sastav je u prvom susretu slavio sa 2:0, no Murinjo ne smatra kako je to "kraj priče".

- Mislim da to nije tako veliko vodstvo. Ne idemo tamo braniti vodstvo. Pokušat ćemo pobijediti. Ako izgubimo 0:1, 1:2 ili 1:3 kvalificirali bismo se, ali ako prođemo dalje porazom neću biti sretan, kazao je za engleske medije, prenosi Hina.

Portugalski stručnjak je potvrdio kako jedan od najboljih igrača Sparsa Hjeon-min Son (Heung-min) neće putovati u Zagreb. Korejski reprezentativac se povrijedio u 20. minuti gradskog derbija protiv Arsenala. Posljednje informacije govore kako Son nije teže povrijeđen, no Murinjo ne želi ništa riskirati.

- Hojbjerg je suspendiran, Rodon nije na popisu za Evropu, Son je povrijeđen, a Lo Selso (Celso) se vratio. Ostali su svi na raspolaganju. Ne znam kada će se Son vratiti u sastav, ali sutra neće, kazao je portugalski stručnjak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.