FK BORAC BANJA LUKA

Marko Maksimović bez tri startera

U ekipi Borca sutra neće biti duže Marka Jovanovića, Đorđa Milojevića i Jove Lukića, a zbog lakše povrede van stroja je i Milan Šikanjić

Ziljkić i Maksimović na današnjoj press konferenciji. FK Borac Banja Luka

Piše: G. Šumar

19.3.2021

Treći krug šampionata, odnosno 23. kolo m:tel Premijer lige BiH, fudbaleri Borca otvaraju protiv Mladosti iz Doboja pored Kaknja. Prva dva duela ovih ekipa Banjalučani su uspješno apsolvirali. U Banjoj Luci na otvaranju sezone bilo je 6:0, dok su u gostima crveno-plavi slavili rezultatom 2:0. 


Miljanović ima drugačija shvatanja fudbala

– Dolazi nam ekipa koja voli da se nadigrava, njihov trener Miljanović sa svojim iskustvom ima drugačija shvatanja fudbala od uobičajenog na našim prostorima - rekao je trener Borca Marko Maksimović.

Njegovi izabranici i on žele i treću pobjedu nad istim rivalom.

- Zna se šta se od Borca očekuje i kakvi su ciljevi ove sezone. Bez obzira na prethodne dvije pobjede protiv Mladosti neće nam biti lako, opuštanja ne smije biti. Danas ne smijete nikoga potcijeniti i to svojoj ekipi neću dozvoliti, bez obzira protiv koga igramo. Svjesni smo da nam niko ništa neće pokloniti, rekao je Maksimović.


Imaju dobre pojedince i igru

U ekipi Borca sutra neće biti duže Marka Jovanovića, Đorđa Milojevića i Jove Lukića, a zbog lakše povrede van stroja je i Milan Šikanjić.

– Činjenica je da smo pobijedili Mladost sa 6:0 u prošloj utakmici na našem terenu, ali su oni tada imali velikih problema i dosta odsutnih igrača zbog koronavirusa. Sada su kompletni i sigurno nisu ništa manje opasni od bilo kog drugog rivala. Vole da se nadigravaju, imaju dobre pojedince i igru, ali mi smo tu da ih zaustavimo i na drugoj strani iskoristimo kvalitet koji imamo, poručio je prvotimac Banjalučana Almedin Ziljkić.

Utakmica Borac – Mladost igra se sutra (17 sati) na Gradskom stadionu u Banjoj Luci.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.